Prada 1987 SS.jpg

News

Vuoden paras aika on nyt

On jälleen SE aika vuodesta, kun herrasmies palkitsee itsensä parhaalla mahdollisella tavalla – mittatilauspuvulla.

Feren legendaariset mittaviikot ovat jälleen täällä. Mittaa tehdään Feressä 6.9. alkaen aina lokakuun viidenteen päivään saakka. Ensimmäisenä keskitytään Feren nimikkomittaan ja seuraavana vuorossa on Giorgio Armani, sen jälkeen Brioni, sitten Pal Zileri ja mittakuukausi huipentuu Kitoniin.

Mittatilauspuvut, takit, housut ja paidat ovat investointi hyvään elämään. Vartalotyypistä riippumatta mittaperusteisesti pystytään kenelle tahansa ompelemaan täydellisesti istuvat vaatteet. Lisäksi mitta-asiakas pääsee hemmottelemaan itseään valitsemalla upean kankaan sekä vaatteensa yksityiskohdat pienintä nappia ja somistetikkausta myöten. Lopputulos on aina uniikki ja täsmälleen käyttäjänsä näköinen.

Mittatilausvaate edustaa myös kestävän kehityksen periaatetta hienoimmillaan. Omilla mitoilla laadukkaasta kankaasta, Italiassa parhailla räätälitaidoilla oikein valmistettu vaate kestää käytössä vähintään kymmenen vuotta ja usein pidempäänkin. Ihan tavatonta ei ole sekään, että made to measure –vaate periytyy isältä pojalle!

Feren mittaviikoilla valikoima on laaja, sillä jokaisella edustamallamme italialaisella huippubrändillä on oma identiteettinsä ja esteettinen ilmeensä. Oletko Armani-mies vai kenties Brioni-herra, valinta on sinun – vuoden paras aika on nyt.

unnamed.jpg

Fere mittapuku alkaen 1 200€, paita 196€, pikkutakki 960€

PalZileri mittapuku alkaen 1 556€, pikkutakki 1 359€

Girgio Armani mittapuku alkaen 2 000€, pikkutakki 1 344€

Brioni mittapuku alkaen 4 985€, pikkutakki 3 968€

Kiton mittapuku alkaen 5 020€, pikkutakki 3 967€

Vaatturimme Simo Kuusela tekee mittaa kaikilla merkeillä koko kuukauden ajan. Varaa oma aikasi!

info@fere.fi tai 09 612 1578

Nämä ja paljon muuta. Tervetuloa!

Nähdään Feressä, Mikonkatu ykkösessä!

Päämiesten vaatturimestarit vierailevat meillä seuraavasti:

Giorgio Armani 13.-14.9.

Brioni 25.-26.9.

PalZileri 27.-28.9.

Kiton 4.-5.10.

Edward Cuvée