Prada 1987 SS.jpg

News

Isän, Pojan ja Ylioppilaan tumma puku

Tummalla tyylillä kevään valmistujaisjuhliin

unnamed.jpg

Kun valkolakkia painetaan päähän ja lasissa kuplii ranskalaista kuohuvaa, ei henkilökohtaisesta tyylistä parane tinkiä tippaakaan. Vaikka kevät ja alkava suvikausi mahdollistavatkin vaalean kesäpuvun käytön, valmistujaisjuhlissa edetään klassisella tyylillä tummassa puvussa. Ja mikä parasta, tarkasti valittu tumma puku palvelee jatkossa vuosikausia hyvinkin moninaisissa ammatillisissa ja siviilielämän tarpeissa.

Feren pukuvalikoimista löytyy skarppia tummaa pukua moneen eri hintaluokkaan. Tästä päivästä alkaen tummat puvut ovat kahden viikon ajan 20 % alennuksessa. Tarjous päättyy 19.5.2019.

unnamed.jpg

Feren oman nimikkomalliston Italiassa ommeltujen pukujen kankaat ovat nyt entistäkin paremmat. Madame Fere päätti upgreidata Fere-kankaan laatuluokkaan Super 130’s. Vaan hintoihin ei koskettu, ja niinpä huippukankaasta ommellun puvun lähtöhinta onkin vain 689 euroa.
 
Aito Fere-puku muodostaa loistavan kivijalan mille tahansa nuoren miehen vaatevalikoimalle. Valmistujaisjuhlien lisäksi se päällä suoritetaan serkun kesähäät ja isotädin puutarhajuhlat, ja kun syksy saapuu, Fere-puku toimii etiketinmukaisena asuna vaativimmissakin ”sitseissä”. Hyvin hoidettuna se palvelee vielä silloinkin kun uraputki alkaa ja mies sonnustautuu tummaan pukuun maanantaista torstaihin.

unnamed.jpg

Tarkan euron isäpappakin valitsee poikansa valmistujaisiin Fere-puvun tai sitten hän satsaa itseensä ja hyvään elämään Pal Zilerin puuvillapellavaisessa tummassa puvussa. Sen kesäinen kangasvalinta mahdollistaa kekseliäät yhdistelyt vaikkapa valkeisiin housuihin tai chinoseihin ja tennispaitaan – ja yhtä sulavasti sitä käytetään muodollisissa yhteyksissä juurikin tummana kokopukuna valkoisen kauluspaidan ja hillityn solmion kera.

unnamed.jpg

Tumma puku on parhaimmillaan investointi pitkälle tulevaisuuteen. Brionin tumman puvun ROI- laskelma on kristallinkirkas: ostohinnan voi huoletta allokoida kymmenelle vuodelle, sillä roomalaisvaatturin klassiset puvut ovat täysin ajattomia ja aina ajankohtaisia. Eikä miehen tarvitse olla vaatturi tai tyylitarkkari ammatiltaan havaitakseen yhdellä silmäyksellä ja ensikosketuksella miten uskomattomista materiaaleista Brioni pukunsa ompelee. Brionia saa Pohjoismaista yksinomaan Feren Kulmasta, totta kai. 

Nämä tummat puvut ja paljon muita malleja Ferestä, Mikonkatu 1:stä, tervetuloa!