Prada 1987 SS.jpg

News

Vuoden paras aika on nyt

On jälleen SE aika vuodesta, kun herrasmies palkitsee itsensä parhaalla mahdollisella tavalla – mittatilauspuvulla.

Feren legendaariset mittaviikot ovat jälleen täällä. Mittaa tehdään Feressä 6.9. alkaen aina lokakuun viidenteen päivään saakka. Ensimmäisenä keskitytään Feren nimikkomittaan ja seuraavana vuorossa on Giorgio Armani, sen jälkeen Brioni, sitten Pal Zileri ja mittakuukausi huipentuu Kitoniin.

Read More
Edward Cuvée
Lankkipoika Evert ottaa Espan haltuunsa

Suomen maineikkaimmalla herrainvaatehtimolla ja sen asiakaskunnalla kävi niin sanotusti flaksi.

Maanantaista alkaen Feressä asioivia tyyliniekkoja palvelee stadin tehokkain lankkipoika Evert Pussinen. Kahden kesäkuisen viikon ajan nuoriherra Pussinen loihtii kenkiin maksimaaliset kiillot – joten aurinkolasit voivat olla tarpeen sekä kelien että säihkyvien kengänkärkien vuoksi!

Read More
Edward Cuvée
Isän, Pojan ja Ylioppilaan tumma puku

Kun valkolakkia painetaan päähän ja lasissa kuplii ranskalaista kuohuvaa, ei henkilökohtaisesta tyylistä parane tinkiä tippaakaan. Vaikka kevät ja alkava suvikausi mahdollistavatkin vaalean kesäpuvun käytön, valmistujaisjuhlissa edetään klassisella tyylillä tummassa puvussa. Ja mikä parasta, tarkasti valittu tumma puku palvelee jatkossa vuosikausia hyvinkin moninaisissa ammatillisissa ja siviilielämän tarpeissa.

Feren pukuvalikoimista löytyy skarppia tummaa pukua moneen eri hintaluokkaan. Tästä päivästä alkaen tummat puvut ovat kahden viikon ajan 20 % alennuksessa. Tarjous päättyy 19.5.2019.

Read More