Mittatilausvaatteet


Täydellinen tyyli omilla mitoilla

 

Jääkiekkoilijat tapaavat sanoa, että pitää mennä pizzeriaan jos tekee mieli pizzaa ja maalille jos haluaa tehdä maalin. Aivan samoin herrasmiehen tulee varata aika Feren mittatilauspalvelusta, kun mieli halajaa täydellisesti istuvaa pukua tai paitaa.

Mittavaate on täsmälleen tilaajansa näköinen ja kokoinen, henkilökohtaisilla detaljeilla viimeistelty. Mitta-asiakas valitsee kankaat, vuorikankaat, tikkauslangat ja napit omien makumieltymystensä ja käyttötarpeidensa mukaan. Mittavaate istuu täydellisesti, sillä se ottaa tarkasti huomioon kunkin asiakkaan vartalon erityispiirteet. 

 
 
unnamed.png
 
 

Feren ammattitaitoiset vaatturit mittaavat ja viimeistelevät puvut, paidat, irtotakit, housut ja päällystakit, jotka ommellaan Italiassa. Ferestä tilatut mittavaatteet eivät ole niin kutsuttuja puolivalmisteita, vaan aitoja ja yksilöllisiä Made-To-Measure-tuotteita ilman kompromisseja. Korkea laatu on Feren mittapalvelussa itsestäänselvyys, josta ei edes neuvotella.

Mittatilausvaatteita on saatavilla seuraavilta huippuvalmistajilta:

Kiton
Keveän napolilaisen tyylin ilmentymä ja Napolin monista hienoista vaatturinliikkeistä se kaikkein hienoin. Tunnetaan etenkin takkiensa ”napolilaisista olkapäistä”. Kitonin mittavaatteissa maailman parhaat kankaat kohtaavat perinteisen käsityötaidon. 

Brioni
Roomalaisen vaatturintaidon uljain lipunkantaja pitää kunniassaan muodollista pukeutumista ja klassista tyyliä. Kukaan ei ompele tummaa pukua tai bisnesvaatetta samalla auktoriteetilla kuin juuri Brioni.

Pal Zileri
Erityisesti työuransa alussa olevan herrasmiehen kannattaa satsata Pal Zilerin mittavaatteisiin, sillä vicenzalainen moderni klassikko ompelee vain ”oikeita pukuja” eli full canvas –pukuja mutta järkevään hintaan.

Fere
Nimikkomallistomme mittatilauspuvut ompelee italialainen perheyritys perinteisin työmenetelmin ja italialaisella vaatturintaidolla. Myös Fere-merkin puvut ovat full canvas –pukuja, jotka hyvin hoidettuina palvelevat omistajaansa vuosia.

Ota yhteyttä ja tiedustele
info@fere.fi tai +358 9 612 1578