Prada

 
 
prada_black.png
 

Prada lanseerasi ensimmäisen naistenmallistonsa vuonna 1987, nousi superkuumaksi merkiksi varhaisella 1990-luvulla – ja on siitä lähtien säilynyt täysin poikkeuksellisena yhdistelmänä trendikkyyttä ja hienostunutta makua. Samankaltaiseen pysyvään asemaan muotimaailman terävimmällä huipulla ei ole yltänyt oikeastaan mikään toinen valmistaja.

cq5dam.web.1280.1280 5.jpg

Hollywoodin supertähdet ja Kardashianien kaltaiset yleisjulkkikset rakastavat Pradaa. Mutta se on myös lukemattomien uranaisten suosikkimerkki yhtä lailla vaatteissa kuin laukuissakin. Ja laukuistahan Prada erityisesti tunnetaan: nahasta ommellut laukut ovat jo historiallisista syistä Pradan kovaa ydintä, mutta globaaliin maineeseen sen laukut nousivat ikonisen nylon-kankaan ja vielä ikonisemman kolmionmuotoisen Prada-metallimerkin myötä. 

Pradan pukemista sadoista ja tuhansista maailmantähdistä kirkkaimmin tuikkii vain vaan Miuccia Prada itse. Hänen hahmossaan ja elämäntyössään henkilöityy tuotemerkin poikkeuksellinen kyky olla ajattoman laadukas ja ajankohtaisen muodikas – sanalla sanoen moderni klassikko. Ferestä löytyy kattava valikoima Pradan naistenvaatemallistoa, kenkiä ja tietysti himoittuja laukkuja.