Brioni

Roomalaisen vaatturintaidon uljain lipunkantaja pitää kunniassaan muodollista pukeutumista ja klassista tyyliä. Kukaan ei ompele tummaa pukua tai bisnesvaatetta samalla auktoriteetilla kuin juuri Brioni.

 
 
brioni logo.png
 

Vuodesta 1945 lähtien toiminut roomalaisvaatturi on tyyliltään Kitonia konservatiivisempi mutta edustaa samaa täysin tinkimätöntä ja kompromissivapaata laatua sekä materiaalien että ompelutyön osalta. Brioni tunnetaan perinteisenä suihkuseurapiirien ja supertähtien vaatettajana, jonka mittapukuosastolla tapasi asioida myös John Wayne. 

IMG2_bis.jpg

Brioni on kuulunut Feren valikoimiin jo vuosituhannen alusta saakka ja siitä on muodostunut monen suomalaisen herrasmiehen suosikkimerkki. Brionin puku onkin kuin kutsukortti fiineimpään gaala-iltaan tai jäsenyys loistokkaimmassa yksityisklubissa. 

Brioni käyttää ainoastaan huippukankaita ja luottaa edelleen perinteiseen käsityöläiseen ompeluun. Ferestä on saatavilla täysi valikoima Brionia puvuista, takeista ja housuista paitojen ja asusteiden kautta mittatilausvaatteisiin.