Fere mittapaidat nyt saatavilla!

 

Feren oma mittamallisto täydentyy nyt myös omilla paidoilla! Portugalissa ja Sveitsissä valmistettavat paidat tehdään Sveitsiläisistä, Italialaisista ja Englantilaisista kankaista. Valittavanasi on 19 eri kaulusvaihtoehtoa, 21 nappivaihtoehtoa ja lukuisia muita yksityiskohtia, joilla teet paidasta juuri itsesi näköisen ja mittamestarimme juuri sinulle istuvan. Fere mittapaitojen hinnat alkaen €180,00 eli enää ei ole mitään syytä pukeutua liian lyhkäsiin tai muuten huonosti istuviin valmispaitoihin. Tervetuloa tutustumaan kankaisiin ja paitojen yksityiskohtiin.

Fere Asiakastutkimus yhteenveto tuloksista

 

Toteutimme tammikuussa 2017 kyselyn, jossa selvitimme asiakkaiden tyytyväisyyttä toimintaamme ja palveluihimme. Kysely lähetettiin sähköpostina. Vastauksia saimme 106 kpl eli 13%.

Vastaajat ovat hyvin tyytyväisiä toimintaamme: melkein puolet (45 %) antoi meille erittäin hyvän arvosanan ja kaikkiaan 96 % arvioi toiminnan melko hyväksi.  Erityisesti myymälän sijainti, asioinnin helppous ja ilmapiiri saivat erinomaiset arviot.

Käytännöllisesti katsoen kaikki vastaajat tiesivät, että olemme muuttaneet Eteläespalle; vain kaksi vastaajaa ei ollut kuullut asiasta. Kolme neljännestä (74 %) on myös asioinut uudessa liikkeessä.

Tuotevalikoimassamme eniten kiitosta saivat puvut ja irtotakit. Kenkä- ja neulevalikoimissa on vielä parannettavaa.

Aukioloaikojen osalta toiveet painottuvat myöhäisempään aukioloon: kello 11.00-19.00 on suosituin vaihtoehto, jonka valitsi 42 % vastaajista. Kaksi kolmannesta (67 %) pitäisi myymälän arkisin auki ainakin 18.30 saakka.  

90 % vastaajista suosittelee mielellään Fereä, mikä sekin kertoo korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Ja melkein 90 % on sitä mieltä, että ilman Fereä Helsingin vaatekauppatarjonnasta puuttuisi jotain olennaista.

Saimme myös paljon hyviä vinkkejä ja toiveita palvelumme kehittämiseksi.

Kyselyn tuloksena muutamme mm lauantain aukioloaikaa toiveidenne mukaiseksi.

1.3.17 alkaen olemme lauantaisin auki klo 11 – 16.

Arvonnassa kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kolme €150 lahjakorttia ja voittajiin on otettu yhteyttä.

Lämmin kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Muistakaa että myymälästä ja valikoimasta saa aina antaa palautetta myös omin sanoin esim sähköpostitse info@fere.fi