Väriä, näyttäviä yksityiskohtia ja valtaisaa tyyliä lystinpitoon

Itsenäisyyspäivän ja loppiaisen väliin rajautuu monenmoista hauskaa ja usein epämuodollista juhlatapahtumaa. Epämuodollisuus ei kuitenkaan ole tekosyy pukeutua huonosti tai edes laiskotellen, sillä juuri rennomman laidan bileet avaavat elegantille miehelle mahtavan pelikentän oman tyylitietoisuutensa toteuttamiselle.
 
Koska ruuti on jo keksitty eikä pyörääkään tarvitse innovoida uudelleen, luottakaamme loppuvuoden juhlissakin tradition voimaan. Klassikot on moneen kertaan ”koeponnistettu” ja toimiviksi havaittu, siksi herrasmies satsaa niihin nyt ja tulevaisuudessa.

Kiitos Hotel Kämp kuvauslokaatiosta, Atelier Torbjörn Tillander koruista ja erityiskiitos malleille!

 

Vastuullinen juhlija noudattaa pukukoodia

 

Loppuvuoden kiihkeä juhlakausi lähestyy eikä harha-askeliin ole varaa sen enempää taksijonossa kuin iloisen illan asukokonaisuutta sommiteltaessakaan.
 
Kaikki lähtee kutsukortin pikkutarkasta pänttäämisestä. Asianmukaisesti laadittu kutsu kyllä kertoo, minkälaisella pukukoodilla juhlitaan, mutta paljon jää myös asianomistajan omalle vastuulle. Toisaalta koskaan ei mene pieleen, jos pukeutuu tummaan pukuun ja juhlavaan, tyypillisesti hopeanhohtoiseen solmioon.
 
Se on koodin täyttävä ja muutenkin loistava valinta vaikkapa sadan vuoden mittaista itsenäisyyttään juhlistavan Suomen näkyvimpään juhlaan, tasavallan presidentin isännöimiin ”linnanjuhliin” – yhtä loistava kuin perinteikäs ”white tie” eli frakkipuku.

 

History

Founded 1949. Since 1993, Fere has been located at the prestige street of Bulevardi. From 2016 June onwards at Eteläesplandi 22.

Today Fere designs and produces its own menswear line that has become synonymous with timeless and traditional style.

In the years since Fere opened, it has served some of Finland’s most influential businessmen, bankers and thinkers.
We will assist you in creating a suitable look for any event!